Főoldal Kívánságlista (0) Fiókom Kosár Pénztár
BelépésRegisztráció
Kiemelt termékek

Fizetési lehetőségek

Kedves Vásárlónk!

Vásárláskor a következő fizetési lehetőségek közül válaszhatsz attól függően, hogy Magyarországról vagy külföldről indítod a tranzakciót:

Magyarországról:

 • PayU biztonságos bankkártyás fizetés
 • Fizetés PayPal-lal
 • Banki átutalás
 • Utánvétes fizetés
Külföldről:
 • PayU biztonságos bankkártyás fizetés
 • Fizetés PayPal-lal

1. PayU biztonságos bankkártyás fizetés

Mit érdemes tudni a PayU-ról?
A PayU Magyarországon az internetes kártyás fizetési lehetőséget biztosító stabil banki háttérrel, kártyarársasági biztonsági szabványokat alkalmazva, valamint a PayU nemzetközi tapasztalatait felhasználva honosította meg szolgáltatásait. A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatásai keretében kínált fizetési eljárásokkal. A szolgáltatás lényege, hogy minden tranzakciót annak státuszával a endszer atomatikusan e-mail-en visszaigazol, valamint a tranzakcióval kapcsolatos kérdésed megválaszolására saját ügyfélszolgálat áll rendelkezésedre telefonon, ill. e-mail-en.

Miért érdemes a PayU-t választani?

 • Egyszerű: A PayU-nál nem kell regisztrálnod és felhasználói fiókot létrehoznod. A vásárlás lényegében megegyyezik a ma már hagyományosnak számító bolti bankkártyás fizetéssel.
 • Kényelmes: A fizetést ugyan a mi honlapunkról kell kezdeményezned, de mi azonnal átirányítunk a PayU biztonságos fizetési oldalára. A fizetés után a rendszer automatikusan visszairányít hozzánk, így akár tovább folytathatod oldalunkon a böngészést.
 • Gyors: A vásárlásod értéke pillanatokon belül megérkezik a PayU-hoz, amiről mi is azonnal értesítést kapunk, így megkezdhetjük rendelésed teljesítését. Nem kell órákat, vagy napokat várni, míg a banki átutalásod megérkezik hozzánk.
 • Biztonságos: A kártyád adatit nem a mi oldalunkon, hanem a PayU fizetési oldalán kell megadnod, így webáruházunk ezekről nem szerezhet tudomást, mivel a tranzakció tőlünk elkülönített és védett internetes oldalon történik. A PayU oldalán minden tranzakcióval kapcsolatos adattovábbítás úgynevezett SSL (Secure Socket Layer) titkosított csatornán keresztül történik. Így harmadik fél sem juthat hozzá személyes adataidhoz.
 • Ingyenes: A kosarába kerülő termékek árán felül semmilyen további költséget (kezelési költség, tranzakciós díj stb.) nem kell fizetned. A kártyatársaságok szabályai ezt nem is engedik. Ezek értelmében nekünk tilos a bankkártyával fizető vásárlókat bármilyen módon megkülönböztetni, a vásárlást nem lehet minimum vagy maximum értékhatárhoz kötni, illetve a kártyás tranzakció díját nem szabad a vásárlóra terhelni.

Melyek a fizetés lépései?

 1. Vásárláskor a Pénztár oldalunkon a "rendelés jóváhagyása" gombra kattintva átirányítunk téged a PayU biztonságos fizetési oldalára.
 2. Bankkártyád adatait a PayU oldalán kell megadnod, majd elenőrizned azok helyességét.
 3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszeren, téged pedig a Payu vissszairányít webáruházunkra, ahol megerősítjük a vásárlásod eredményét.
 4. A vásárlásról e-mail útján automatikus értesítést kapsz a PayU-tól és tőlünk is.

Milyen típusú bankkártyával fizethetek?

 • MasterCard
 • Maestro*
 • VISA
 • VISA Electron*

*Figyelem! Nem minden bank által kibocsájtott Maestro és Electron típusú kártyával lehet interneten fizetni. Kérjük érdeklődj kártyakibocsájtó bankodnál.

Bővebb információt a PayU szolgáltatásairól itt találsz!

2. PayPal

Mit érdemes tudni a PayPal-ról?

A PayPal egy Internetes bank, amely 1998 kezdte meg működését. Egészen 2000-ig a vállalat csak Amerikában működött, majd kiterjeszkedett Európába, és ettől kezdve az Egyesült Királyságban engedélyezett és bejegyzett, elektronikus pénz kibocsátására szakosodott hitelintézetként működik. 2007-től Luxemburgban banki engedélyt kapott, és azóta teljes körű banki szolgáltatásokat nyújt.
A PayPal fiókot úgy kell elképzelni, mint egy hagyományos bankszámlát, csak ennek a számlának az azonosítója nem a szokásos 3 x 8 számjegy, hanem a létrehozáskor megadott e-mail cím (két azonos e-mail címmel rendelkező PayPal fiók nem fordulhat elő).

Mik a PayPal előnyei?

 • Egyszerű: Csak egy dombornyomott kártyára van szükséged, hogy az interneten fizethess, akárcsak egy boltban, ahol kártyával lehet fizetni.
 • Gyors: A PayPal szolgáltatásainak igénybevétele ugyan regisztrációhoz kötött, de a fizetés maga gyorsan lebonyolítható.
 • Kényelmes: PayPal fiók nyitásához semmilyen pénzintézethez nem kell befáradnod, azonban rendelkezned kell egy bármely bank által kibocsájtott dombornyomott bankkártyával (VISA, MasterCard, American Express).
 • Biztonságos: A PayU-hoz hasonlóan a vásárlási tranzakció tőlünk elkülönített és védett internetes oldalon történik. Így sem mi, sem harmadik fél nem juthat hozzá kártya vagy bankszámla adataidhoz.
 • Ingyenes: A PayPal fiók létrehozása, valamint a szolgáltatás használata a számodra teljesen ingyenes, így neked csak a vásárolt termék és szolgáltatás árát kell megfizetned.

Hogyan fizethetek PayPal-lal?

 • Amennyiben még nincs, nyitnod kell egy PayPal fiókot a PayPal oldalán! Ehhez mindössze az e-mail címed és postai címed kell megadnod, illetve egy jelszót kell létrehoznod. A fiók létrehozása azonban jelenleg csak angol nyelven lehetséges.
 • Csatolj a fiókodhoz egy bankszámla számot, ami a vásárlásaid fedezetét biztosítja, vagy töltsd fel egyenlegedet. Bankkártya adataid biztonságosan elmentésre kerülnek, így nem kell minden egyes vásárláskor begépelned.
 • Az oldalunkon történő vásárláskor, a "Pénztár" oldalon, a fizetési módnál válaszd a " fizetés PayPal-lal" opciót. A rendelés véglegesítésekor átirányítunk a PayPal oldalára, ahol fiókodba lépve kezdeményezheted a tranzakciót. Fizetés után a rendszer visszairányít honlapunkra, ahol megerősítjük a vásárlás eredményét, valamint egy igazoló e-mailt is küldünk a vásárlásról.

3. Banki átutalás

Termékeinket és szolgáltatásainkat banki átutalással is fizetheted bankszámládról. Ehhez a "Pénztár" oldalunkon a "Banki átutalás" opciót kell választanod. A rendelés közleményében megadjuk számlaszámunk adatait, ahová az összeget kell utalnod. Ha a szükséges adatokat nem sikerül lejegyezni, azokat a vásárlásról kapot visszaigatoló e-mail-ben is megtalálod. A csomagod szállítását csak akor indítjuk, ha a fizetendő teljes összeg megérkezik hozzánk.

4. Utánvétes fizetés

Bármelyik szállítási módnál lehetőséged van utánvétes fizetési módot választani. Ennek a szolgáltatásnak a költsége: 150HUF. Egyes átvételi pontokon a utánvét költségét  (MOL) akár bankkártyával is kifizetheted.

Az on-line fizetési módok (PayU, PayPal) kiválasztása előtt mindenképp vedd figyelembe a következőket:

Honlapunkon történő fizetés során a tranzakció forintban történik, függetlenül attól, hogy a kártyád nem forint devizanemű. Az oldalon látható egyéb devizanemek (pl.: EUR) csupán tájékoztató jellegűek, mert a fizetés a kibocsátó bank terheléskori deviza eladási árfolyama szerint történik. A bankszámládon a fizetés beterhelt összege forintban – a kártyatársasági, illetve a kibocsátó banki konverziók miatt – minimálisan eltérhet az árfolyamváltozás következtében.