Főoldal Kívánságlista (0) Fiókom Kosár Pénztár
BelépésRegisztráció
Kiemelt termékek
Témák

Az újszülött intenzíven

Jessica Strom küldetésének választotta, hogy helyi családok koraszülött babáit fotózza ingyenesen. Storm így próbál meg adni valamit a családoknak amiatt, hogy gyermeküket az újszülött intenzív osztályon kell hagyniuk.

A lehetőség, hogy "normálisak" legyenek, ugyanolyan fontos, mint a maguk a képek ezeknek a szülőknek, akik végignézik, ahogy a többi család hazaviszi a gyermekét a születés után hamarosan. Strom tudja, hogy ezek a képek a fáradt és megviselt szülőknek pillanatnyi kikapcsolódást hoznak a mindennapos kórházi rutinból.

" Ez számomra terápiás volt, segített nekem, és segített a családomnak is gyógyulni," írta Amber Collier, a Preemie Prints elnöke a fotókról,  melyeket koraszülött ikerlányiról készített Jessica.

Mivel a babák fertőzés veszélyének vannak kitéve, és gyakran gépekre vannak kapcsolva, Jessica nem ér hozzájuk, és nem használ kellékeket. Ehelyett a babák általában a szülők kezeiben vannak, vagy inkubátorban, apró szunnyadó testük szüleik keze alatt.

"Próbálom megörökíteni a szobát, a monitorokat, a pici kezeket a vezetékekkel, az összes olyan apróságot, amit egy napon elfelejtenének, csak mert olyan gyorsan elmúlik. Így megmaradnak ezek a képek, és egy napon megmutathatják gyermeküknek, hogy min mentek keresztül, és hogy milyen büszkék rá.” mondta Strom.

Strom összefűzte képeit egy videóba is, melynek címe: Welcome to the NICU.

Munkáid megnézheted weboldalán is: www.jessicastrom.net.

Added 2014/02/24 Szerző: bugyola
Az újszülött intenzíven

Szólj hozzá!

Neved:


Hozzászólásod: Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz           

Írd ide a lenti kódot:

Reload

Címkék: