Főoldal Kívánságlista (0) Fiókom Kosár Pénztár
BelépésRegisztráció
Kiemelt termékek

Szállítási információk

1. Milyen szállítási módok közül választhatsz?

Magyarországon belül:

  • GLS futárszolgálat, mellyel csomagodat egy megadott címre,
  • Személyes átvétel: a fabrikashopban - 1122 Budapest, Maros utca 29.

Külföldre:

  • GLS furárszolgálat, amivel csomagodat megadott címre kérheted.

2. Mikor küldjük a csomagodat?

  • Utánvétel, OTPay fizetés esetén: munkanapon de. 11 óráig beérkező megrendelésedet még aznap, 11 óra után érkező megrendelésedet másnap (következő munkanapon) adjuk át a futárszolgálatnak. Innentől számít az 1 ill. 2 munkanapos kiszállítási határidő, melyet te választhatsz ki.
  • Banki átutalás esetén: ha utalásod de. 11 óráig megérkezik számlánkra, megrendelésedet még aznap, 11 óra után beérkező utalás esetén a másnap (következő munkanapon) adjuk át a futárszolgálatnak. Innentől számít az 1 ill. 2 munkanapos kiszállítási határidő, melyet te választhatsz ki.

3. Hogyan kaphatod meg csomagod 24 órán belül?

Ha munkanapokon de. 11 óráig rendelsz, és

  • utánvétes fizetési módot választasz, mert így majd csak átvételekor kell fizetned, így mi azonnal elkezdhetjük összeállítani a rendelésed,
  • OTPay-en keresztül bankkártyával fizetsz, vagy K&H-s bankszámlaszámról banki átutalással fizetsz, mert ilyenkor az összeg azonnal megérkezik hozzánk.

Ha nem K&H-s bankszámlaszámodról utalsz, a bankok közötti pénzutalás akár több órát is igénybe vehet, de ha 11 óráig utalásod megérkezik, még aznap postázzuk csomagod, így másnap átveheted.

5. Mikor nem kell fizetned a szállításért?

  • 25.000Ft feletti kosártartalom esetén a szállítási költséget átvállaljuk tőled.

Megjegyzés:

  • Ingyenes szállításunk csak belföldi szállítási címre érvényes.
  • Hűségpontjaidat, vásárlási utalványodat vagy kupon kódjaidat bármikor érvényesítheted, mert szállítási kedvezményünk a megvásárolni kívánt termékek értékére vonatkozik és nem a fizetendő összegre.

6. GLS Futárszolgálat

Magyar Posta

Gyorsan és megbízhatóan - ahogy te is meg szeretnéd kapni a csomagokat. Ideális esetben a csomagot személyesen neked kézbesítik. Aláírásoddal igazolod a csomag átvételét és megkapod a csomagot. Egy másik lehetőség az, hogy a nevedben az egyik családtagod veszi át a küldeményt. Ha nem vagy otthon a kiszállítás időpontjában, akkor a futár megkérdezi a szomszédot, hogy átveszi-e a csomagodat. Ha nincs olyan szomszéd, aki átvenné, a GLS visszaviszi a csomagot a depóba (vagy a központba) és a következő munkanapon megkísérli másodszorra is kézbesíteni. Ha a futár nem tudja a megadott címen kézbesíteni a csomagot, egy értesítőt hagy a kézbesítési kísérletről. Az értesítő tartalmazza a csomagátvevő szomszéd nevét vagy ennek hiányában a GLS ügyfélszolgálat telefonszámát.

A GLS belföldön a feladást követő munkanapon kézbesít, hétfőtől péntekig. A csomagokat közúton szállítják, ahol az esetleges útlezárások vagy az extrém időjárás késéseket okozhatnak. A honlapon közölt szállítási idők tájékoztató jellegűek.

Csomagod súlya Szállítási díj   Utánvétes Fizetés extra költsége
 Szállítási díjak GLS futárszolgálattal (HUF).
0-1kg 990   +290
1-2kg 1090   +290
2-3kg 1190   +290
3kg-tól 1290   +290
 

8.  Külföldi szállítás

 

Csomagod súlya (g) Ár
Szállítási díjaink GLS futárszolgálattal Európába (HUF).
0-2 kg-ig 4400
2-3 kg-ig 4600
3-5 kg-ig 4800
5-10 kg-ig 5000
10-15 kg-ig 5800
15-20 kg-ig 6700
20 kg felett 7400